Nyhedsbrev 23. oktober 2015

Håber I alle har haft en god efterårsferie og er klar til nogle gode efterårsdage i Aale Hjortsvang Børneby.

Vibeke Døssing faldt fredag eftermiddag før efterårsferien i hjemmet og brækkede hoften. Det er så alvorligt, at hun er blevet opereret og sat sammen med tre skruer i hoften! Hun er hjemme nu og er ved godt mod. Jeg skal hilse fra Vibeke og sige, at hun savner os alle og hun kommer tilbage til skolen omkring 1. december 2015. Hvornår hun præcis kommer, ved vi ikke, men vi har fået en god og velkendt vikar, Birgit Boesgaard, til at vikariere for Vibeke Døssing indtil Vibeke kommer tilbage – så Vibekes elever er i gode og velkendte hænder.

Sig hej til en nabo fra lokalsamfundet, som du ikke kender!

NETWORKING & SYRISK BUFFET

Onsdag d. 4. november kl. 18.00

i Aale forsamlingshus

Læs om det spændende arrangement i vedhæftede flyers

Vi har elevfotografering onsdag 4. november 2015. Eleverne får en fototilmeldingsseddel med hjem, hvor I sammen kan se hvad Gauss Foto tilbyder. I kan på forskud, læse her på deres hjemmeside, hvad de tilbyder: http://www.gaussfoto.dk/skolefoto/hovedside%20skoler.html

Mandag 16. november kommer Søren Kring igen på skolen. Søren var her før sommerferien, hvor han sammen med lærerne og eleverne lavede 3D print. Eleverne designede og 3D printede bl.a. nøgleringe og figurer. Det var nogle gode og spændende dage.

Denne gang kommer Søren med en scanner. Scanneren er en 3D scanner og den kan 3D scanne en elev, en hund eller en lærer! Vi vil gerne 3D scanne eleverne, som så kan få 3D fotos af sig selv, og som vi vil bruge i undervisningen. Det bliver spændende og lidt specielt. Det er meget nyt endnu – men Søren fortæller, at 3D scanningerne kan bruges til at få 3D printet en figur af sig selv! På fotoet kan du se en 3D figur af Sørens datter.

I næste uges Nyhedsbrev informerer jeg mere om, hvad der skal ske mandag 16. november. Men sæt kryds i kalenderen allerede nu og kom hen på skolen og se hvad en 3D Scanner kan og hvordan det foregår. Søren vil scanne så mange han kan nå denne dag – og måske kunne der også blive tid til at scanne et par forældre J

Besvaringsprocenten på Læringsledelse rundede i gennemsnit ca. 97% ! Det er meget flot – så tak til jer alle for at hjælpe med til, at gøre vores Aale Hjortsvang Børneby til et godt og trygt og lærerigt sted at være – og det kan vi kun, hvis vi hjælpes ad!

Bestyrelsen for Aale Hjortsvang Børneby lovede at bage pandekager til alle hvis besvarelsesprocenten kom over 90% - det gjorde den jo – så nu er det op til Bestyrelsen at finde en dag, hvor vi alle kan få pandekager – herligt J

Igen i år har familien Larimore lavet deres Hunted House til Halloween, som alle er velkomne til at besøge 30. og 31. oktober mellem kl. 19.00 – 22.00.  I baghaven til Hunted House bager Pandekageboden pandekager disse to dage til de sultne – hvis man kan spise noget efter en skræmmende tur rundt i Hunted House!