Nyhedsbrev 11. september 2015

Ugens Nyhedsbrev
Kære elever, forældre og personale
 
Det har været en helt forrygende uge!
 
Onsdag var 2. – 6. klasses elever ved mosen og spille rollespil. Det gik forrygende godt og indskolingen var med som tilskuere.
Madholdet sørgede for, at alle fik serveret onsdagsmiddagen i mosen. Tusind tak til madholdet – der gjorde en stor indsats for at det kunne lykkes, at servere dagens ret for alle ved mosen. Det vakte jubel og glæde.
 
Der er en lang række billeder tilgængelige fra dagen her på Intra – og jeg må sige – der er mange rigtig gode og illustrative billeder af eleverne, der er i fuld gang med rollespillet.
 
Torsdag havde vi igen et stort projekt – og et rigtig vellykket projekt - sensommerfesten.
Tak til jer alle for at være med til, at gøre denne dag, aften og nat til noget helt specielt for os alle. Dejligt at se den meget store opbakning til sensommerfesten – og tak for hjælpen til alle de frivillige, der har lagt et stort stykke arbejde i at gøre festen mulig. Uden jeres frivillige indsats og hjælp vil sådan en fest ikke være mulig.
 
Tirsdag 15. september får alle skolens elever et brev med hjem vedr. kortlægningen af skolens læringskultur og med en kode til hjemmesiden, hvor alle forældre skal svare på nogle spørgsmål. Det er som før omtalt meget vigtigt, at alle får besvaret spørgeskemaet – og så vigtigt, at Bestyrelsen ved Aale Hjortsvang Børneby vil bage pandekager til alle, hvis svarprocenten rammer de 90%. Det bliver svært – men når vi hjælpes ad – så kan det lykkes.
 
Spørgeskemaet findes på:
http://laeringsledelse.dk
 
 
Husk Kemishow i dag kl. 16.00 til Fredagscafeen.
 
 
Husk at se vores Facebookside:
https://www.facebook.com/aalehjortsvangboerneby
 
 
Venlig hilsen
Frank Kjær