Nyhedsbrev 12. august 2016

12 august 2016
Kære elever, forældre og personale
 
I den forgangne uge har skolens personale været i gang med at forberede et nyt og spændende skoleår for eleverne.
 
Pædagogerne har taget imod vores nye børn i USFO’en, lærerne har fået nye, didaktiske værktøjer og planlagt læringsmål i fagteam og årgangsteam, pedellen har flyttet møbler, bygget møbler, fjernet ukrudt, gjort rent og meget, meget mere. Bemandingen er på plads og i skulle alle have modtaget skemaer på intra. Alle glæder vi os til et nyt år sammen med jeres dejlige børn.
 
Folkeskolen ændrer sig år for år. Det samme gør Aale Hjortsvang Børneby. Nogle år rigtig meget, andre år lidt. I år er der ikke nye reformer at forholde sig til, men der sker dog nyt, som jeg kort vil nævne.
 
Vi bruger kommende skoleår på at blive lidt skarpere i profilen for vores skole og børnehave.
Hvad er det vi er sat på jorden for at løse som skole?
Hvor skal vi hen de næste par år? og
Hvordan sikrer vi at det også sker med kvalitet og baseret på gode værdier og høje ambitioner?
 
De to store temaer i år er Klar til Læring (http://klartillaering.dk/fortaellingen) og Læringsledelse (http://laeringsledelse.dk/) . Det er ikke nye temaer, men temaer vi har startet op i skoleåret 2015-2016, med Hedensted Kommune som primus motor. Temaerne skal vi i årets løb have til at blive en naturlig del af det daglige arbejde i skolen og børnehaven.
 
Tak til alle jer forældre der kom og var sammen med os de to første timer af det nye skoleår. Det er en stor glæde for os alle, at se jer forældre på skolen og i børnehaven og deltage i arrangementerne.
 
Velkommen til et nyt år i Aale Hjortsvang Børneby.
 
Venlig hilsen
Frank Kjær
Husk at kigge med på vores Facebookside: https://www.facebook.com/aalehjortsvangboerneby/

Skrevet af Frank Kjær den 11-08-2016