Nyhedsbrev 16. december 2016

16 december 2016

Tirsdag 13. december havde vi Luciaoptog gennem skolen. Det er en god juletradition at have – og specielt når der møder forældre op, så vi sammen kan dele denne smukke oplevelse – så tak til jer forældre for at møde op og være sammen med os.

De fine Luciabrude og Luciagomme skal også have en stor tak for deres engagement i optoget, som Thue Dich arrangerede meget flot sammen med vores musiklærer Leif Larsen.

Julen nærmer sig og torsdag 22. december kl. 13.00 holder vi juleferie fra skolen. Det er to timer før end en normal skoledags afslutning. Hvis det giver problemer for nogle forældre, er man velkommen til, at sende eleven i SFO indtil bussen kører, så eleven ikke skal stå og vente på bussen.

I SFO er der denne dag ekstra personale, så alle kan julehygge lidt ekstra, og så der også er plads til et par elever mere, end der plejer at være.

Tak til jer alle for den store opbakning til vores lille skole og tak for endnu et godt år her i Aale Hjortsvang Børneby.

Vi ønsker jer alle en glædelig jul samt et godt nytår.

Vi ses igen onsdag 4. januar kl. 8.00.