Nyhedsbrev 23. september 2016

23 september 2016

Fredag 14. oktober er motionsdag og dagen før efterårsferien. Denne dag har vi valgt at hejse vores Grønt Flag i skolen og Grønne Spirer-flaget i USFO’en.

Grønt Flag hejser vi i skolen kl. 12.45. Herefter går vi over i USFO’en og hejser Grønne Spirer-flaget. Vi er så heldige, at Ole Vind kommer og deltager i flaghejsningen.

Hvis nogle af jer forældre har tid og lyst til at deltage i flaghejsningen, er I meget velkomne – det vil glæde os. Efter flaghejsningen er der bålsuppe til alle i USFO’en – også til jer forældre der har deltaget i flaghejsningen.

Onsdag 28. september står ikke på madplanen! Det er en TYRK – fejl! Vi skal have frikadeller med ovnkartofler og salat.

Tirsdag 22. november livestreamer vi foredraget ”Videnskaben bag godt øl” i skolens bibliotek kl. 19.00 – 21.15 i samarbejde med Offentlige foredrag i Naturvidenskab.

Foredraget er åbent for alle voksne borgere og er gratis. Dog koster det ca. 65 kroner, at få smagsprøver på seks forskellige ølsorter samt humle og malt.

Der bliver en pause ca. kl. 20.00, hvor der kan købes kaffe/te og kage samt vand.

Pladser skal reserveres ved at sende en mail til: frank.kjaer@hedensted.dk

Hvis man ønsker smagsprøverne skal man indbetale 65 kr. på skolens kontor samtidig med, at man reserverer pladser til foredraget.

Du kan læse mere her: http://scitech.au.dk/foredrag/by/75

Alle skoler i Hedensted Kommune er med i det store skoleudviklingsprojekt Læringsledelse.

Det drejer sig jo om, at gøre undervisningen så god som muligt og målrette undervisningen til den enkelte elev, så alle elever bliver så dygtige, som de kan.

Læringsledelse bygger i høj grad på data, som hentes ind fra eleverne bl.a. i form af test, spørgeskemaundersøgelser og observationer.

For at få et godt billede af hver enkelt elev, vil vi give vore elever nogle opgaver, som de skal udfylde. Ud fra besvarelserne kan vi se, hvor den enkelte elev er og hvilken form for undervisning de lærer mest af. Denne form for dataindsamling er vigtigt og nødvendigt for at hjælpe hver enkelt elev bedst muligt.

Dette giver os et pædagogisk redskab, hvormed vi kan tilrettelægge den bedst mulige undervisning med de mest givtige arbejdsopgaver for eleven og dermed skabe et godt læringsrum, ud fra hvordan den enkelte elev arbejder bedst og på den måde støtte op omkring den proces, eleven er i gang med.

Hvis jeres barn ikke har lært de nødvendige strategier, som er nødvendig for megen læring i skolen, er det en opgave vi som skole i samarbejde med jer forældre skal arbejde med at få udviklet.

Betina Kristensen fra USFO’en kommer ud i klasserne og indsamler data om hver enkelt elev. Resultaterne bliver formidlet til jer forældre individuelt.

Husk at kigge med på vores Facebookside: https://www.facebook.com/aalehjortsvangboerneby/

Skrevet af Frank Kjær den 23-09-2016