Nyhedsbrev 25. november 2016

25 november 2016

Fredag 25. november havde vi juleklippedag og Børnebyen summede og sydede fra klipperiet rundt i alle klasser og lokaler.

Juleklippedag er en rigtig hyggelig juleforberedelsesdag for alle børn, forældre og ansatte. Børnebyen bliver pyntet af alle de mange flittige ”juleklippere” og er næsten ikke til at kende igen.

Tak til alle jer forældre, der mødte op og var med til at gøre dagen god og hyggelig.

Middelalderfesten foregår onsdag 30. november, og alle der har mulighed for det, skal med til årets Middelalderfest.

Festen foregår ved kirken og hele skolen har det sidste stykke tid øvet et optog, som vil bevæge sig rundt gennem byen med trommespil og børn i middelalderdragter.

Jeg har vedhæftet en flyers fra Middelalderfesten.

ALLE BØRN, DER HAR MULIGHED FOR DET, MØDES I SKOLEGÅRDEN KL.15.45 ONSDAG D. 30.11.

Og alle forældre der har mulighed for det, er velkomne til at følges med os rundt i byen. Det er også muligt at vente ved kirken og modtage os der.

Tirsdag 13. december har vi tradition for Luciaoptog på skolen. Det vil glæde os at se jer forældre, bedsteforældre og søskende denne dag til Luciaoptoget.

Luciaoptoget begynder klokken 8.30. Eleverne står i gangen ind til hallen og går herfra ind i aulaen og ned i biblioteket. Så vær i god tid, så vi alle er på plads inden optoget begynder.

Husk at kigge med på vores Facebookside: https://www.facebook.com/aalehjortsvangboerneby/

Bilag:

Skrevet af Frank Kjær den 25-11-2016