Nyhedsbrev 4. november 2016

4 november 2016

Så er det snart tid for et af årets højdepunkter – skolefesten anno 2016. Vores 6. klasse øver på livets løs med teaterstykket ”Ikke et ord om mord”. De har også lavet kulisser til stykket. Vi glæder os meget til at se stykket.

Bestyrelsen for Aale Hjortsvang Børneby sælger Skrabe lotto på selve aftenen. Der er blevet samlet mange fine sponsorpræmier sammen til lotteriet – så husk kontanter til køb af lotto.

Jeres barn har fået en tilmelding til skolefesten med hjem. På tilmeldingen kan I bestille snitter og sandwich – både almindelige, vegetar og glutenfri.

Vi vil gerne bede jer om, at klasselæreren får tilmeldingen ind senest fredag 11. november og med aftalte penge for billetter og bestilt mad. Maden leveres af Uldum Kro.

Det er mørkt om morgenen, når eleverne kommer til skolen.

Til tider kan der være lidt hektisk ved skolen når både små cyklister og biler skal samme sted hen. For at undgå kritiske situationer, vil vi gerne bede jer om, at ved afsætning af elever ved skolen fra bilerne, at parkere bilen på vores parkeringsplads ved Minihallen mens eleven stiger ud af bilen. Vi skal passe på de ”bløde” trafikanter, så der ikke sker uheld.

Tirsdag 1. november sagde vi goddag og velkommen til vores nye kollega Inge Iversen. I

nge skal jo afløse Vibeke Døssing, som underviser her på skolen. Inge og Vibeke har ikke helt de samme linjefag fra læreruddannelsen, så det har været nødvendigt for os at bytte lidt rundt på underviserne i nogle fag. Ændringerne træder i kraft fra 14. november 2016.

I klasse 34 overgår danskundervisningen til Vibeke Skovsbøl og matematikundervisningen i klasse 34 overgår til Inge Iversen.

Billedkunst i 5. klasse overgår fra Susanne Jepsen til Inge Iversen.

Husk at kigge med på vores Facebookside: https://www.facebook.com/aalehjortsvangboerneby/

Bilag:

Skrevet af Frank Kjær den 04-11-2016