Nyhedsbrev 9. december 2016

9 december 2016

Torsdag 22. december holder vi juleafslutning her på skolen. Det foregår efter flg. tidsplan:
8.00 – 10.00                Almindelig skolegang efter skemaet
10.00 – 10.15                Samling i klasserne
10.15 – 10.30                Afgang til kirken
10.30 – 11.00                Juleafslutning i kirken
11.00 – 11.30                Fælles dans/sang omkring juletræet v. kirken
                                   1. ”Højt fra træets grønne top”
                                   2. ”På loftet sidder nissen med sin julegrød”
            3. ”Nu er det jul igen” (med gang/løb rundt i præstehaven)
            4. Udskænkning af varm Kakao af menighedsrådet
11.30 – 12.45                Almindelig skolegang efter skemaet/oprydning i klasserne.
12.45 – 13.00               Fælles juleafslutning på biblioteket

Bemærk venligst, at dagen afsluttes kl. 13.00. Efter afslutningen går alle SFO-børn i SFO’en, hvor de voksne vil være klar til at modtage børnene. Hvis der er forældre, der har mulighed for det, er de meget velkomne i kirken til juleafslutningen kl. 10.30 – 11.00.

Får dit barn Skolemælk? Jeg har vedhæftet en lille folder om skolemælk og bestilling af dette. I folderen kan du læse om de fire gode grunde til at drikke skolemælk.

Har du en drøm om at kombinere din sport med din skolegang, så kan du med fordel søge om optagelse i talentidrætsklassen på Stjernevejskolen i Hedensted. Jeg har vedhæftet en brochure, der fortæller om mulighederne vedr. talentidrætsklasserne på Stjernevejskolen. Der er informationsaften onsdag 14. december, som interesserede kan tilmelde sig.

For at det kan blive rigtig jul har vi et lille engagement, som vi meget gerne vil se jer til. Tirsdag 13. december har vi tradition for Luciaoptog på skolen. Det vil glæde os at se jer forældre, bedsteforældre og søskende denne dag til Luciaoptoget. Luciaoptoget begynder klokken 8.30. Eleverne står i gangen ind til hallen og går herfra ind i aulaen og ned i biblioteket.
Vær i god tid – gerne et kvarter før - så vi alle er på plads inden optoget begynder.
Så kom og vær med og nyd vores smukke julepyntede skole og det flotte Luciaoptog – og kom i rigtig julestemning.

Glemt tøj lægges frem i uge 50 og 51 på bordene ved omklædningsrummene. Kom og kig - der er meget glemt tøj - tøj fra top til tå - fra strømper til dejlige tykke vinterjakker!

Husk at kigge med på vores Facebookside: https://www.facebook.com/aalehjortsvangboerneby/

Bilag:

Skrevet af Frank Kjær den 09-12-201